Lottie Hellingman

Lottie Hellingman speelde in vele toneel-en muziektheaterprodukties. Onder andere bij Orkater (Blackface), Het Amsterdamse Bos (Midzomernachtsdroom en Zomergasten), en Sluysmans & van Warmerdam (Judee Sill). Ze speelde in Het Pauperparadijs in Carré en tourde door Vlaanderen met het stuk Twee Zielen van  Peter de Graef, met wie ze jarenlang samenwerkte.

Ook op beeld was zij veelvuldig te bewonderen. Ze won een Gouden Beeld voor Beste Actrice in IJs (2001), speelde hoofdrollen in Blauw Blauw, De Band en de telefilms Deining en Vakantie in Eigen Land. Op het witte doek was ze o.a. te zien in De Hel van ’63, 100% Coco New York, Retrospekt en Buiten is het Feest. Voor haar rol in De Storm werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol.

Lottie presenteerde jarenlang Jules Unlimited en de Nationale Wetenschapsquiz. Ook spreekt ze regelmatig stemmen in voor commercials, audioboeken en tekenfilms, waaronder De Smurfen, Happy Feet, The Muppets, Cars III en Paddington.

In 2019/2020 speelde Lottie de rol van Elly in de musical Lazarus, door David Bowie en Ivo van Hove.

Zij is nu te zien zijn in de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank van Ben Sombogaart.

Lottie beschikt over haar eigen professionele tuisstudio!

 Lottie demo 2022
 
Boek hier

Andere voices:

Daniël Boissevain

Daniël heeft een zwoele stem die je rust geeft.

Bastiaan Ragas

Bastiaan is dankzij Voxcast uitgegroeid tot een allround voice-over.

Timon Jacobs

Timon is een ervaren voice-over. Onder andere bekend van Cool Best. We keep it Cool. You get the best!

Merel van de Pol

Een nieuw talent. Exclusief te boeken bij Voxcast Voice Agency. Uiteraard heeft zij de beschikking over een eigen studio!