Lottie Hellingman

Lottie Hellingman speelde in vele toneel-en muziektheaterprodukties. Onder andere bij Orkater (Blackface), Het Amsterdamse Bos (Midzomernachtsdroom en Zomergasten), en Sluysmans & van Warmerdam (Judee Sill). Ze speelde in Het Pauperparadijs in Carré en tourde door Vlaanderen met het stuk Twee Zielen van  Peter de Graef, met wie ze jarenlang samenwerkte.

Ook op beeld was zij veelvuldig te bewonderen. Ze won een Gouden Beeld voor Beste Actrice in IJs (2001), speelde hoofdrollen in Blauw Blauw, De Band en de telefilms Deining en Vakantie in Eigen Land. Op het witte doek was ze o.a. te zien in De Hel van ’63, 100% Coco New York, Retrospekt en Buiten is het Feest. Voor haar rol in De Storm werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol.

Lottie presenteerde jarenlang Jules Unlimited en de Nationale Wetenschapsquiz. Ook spreekt ze regelmatig stemmen in voor commercials, audioboeken en tekenfilms, waaronder De Smurfen, Happy Feet, The Muppets, Cars III en Paddington.

In 2019/2020 speelde Lottie de rol van Elly in de musical Lazarus, door David Bowie en Ivo van Hove.

Zij is nu te zien zijn in de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank van Ben Sombogaart.

Lottie beschikt over haar eigen professionele tuisstudio!

Luister hier naar enige voorbeelden van Lottie's talent.

 
Boek hier

Andere voices:

Bas Van Teylingen

Bas van Teylingen is de voice-over van fox ( Placed by voxcast) maakt ook nog zijn radioprogramma op Veronica in het weekend.

Robert Gruben

Een stem die inslaat als een bom! Zoals bij expeditie Robinson. Robert vergaart steeds meer opdrachten!

Anne Rance

Anne Rance is half Kiwi en dus 2 talig. Luister naar haar overweldigende demo!

Mark Labrand

Mark is met zijn geweldige stemgeluid niet meer weg te denken uit de Nederlandse ether.