Maaike Snoeijer

Maaike Snoeijer is een zeer ervaren voice-over en is vrijwel dagelijks te horen in radio- en tv-commercials. Ook is ze de stem onder allerlei web animaties en corporate video’s, de voicemail-mevrouw van talloze bedrijven, en legt ze van alles uit in instructie-video’s. Dat uitleggen ligt haar goed: Maaike was ook jarenlang nieuwslezer bij het ANP.

Maaike staat bekend om haar geloofwaardige, vriendelijke, veelzijdige en informatieve stem. Ze heeft een thuisstudio en kan dus altijd snel schakelen. En als ze op reis is, dan is er altijd de mobiele studio. Maaike brengt veel tijd door in Engeland, met als bijkomend voordeel dat ze inmiddels ook vloeiend Engels spreekt. Tevens is ze de vaste stem van Iglo!! Met die kapitein weet je wel 😉

 Maaike Snoeijer demo Voxcast
 
Boek hier

Andere voices:

Wouter van der Goes

Wouter is een gedreven voice-over van Voxcast, Hij is in het bezit van een van de professioneelste studio's in het land en is zeer flexibel.En opname is altijd Gezellig!

Arnold Gelderman

Hij wordt ook wel de stem van God genoemd. En misschien is hij dat ook wel. Luister naar de gouden stem van Arnold Gelderman! Exclusief bij voxcast

Kenan Raven

Kenan is een van de meest allround stemmen die we exclusief in huis hebben voor je!

Merel van de Pol

Een nieuw talent. Exclusief te boeken bij Voxcast Voice Agency. Uiteraard heeft zij de beschikking over een eigen studio!