About

Michiel Koudstaal is eigenaar van Voxcast Voice-Agency en heeft vanaf zijn 15e als voice-over al duizenden commercials, programma’s, bedrijfsfilms, e-learning modules en promo’s van z’n stem voorzien. zijn eerste betaalde opdracht was in 1988 voor avonturenpark Hellendoorn. Luister maar:

Maar er is veel veranderd sindsdien. Zo was hij vanaf dag 1 de stem van Hart van Nederland.  Dit was in 1998.

Michiel was op 21 jarige leeftijd ook stem van NBC Superchannel en moest daarvoor elke week 1 of 2 keer naar Londen heen en weer op 1 dag om soms ook in het Engels in te spreken. Dus om 6 in de ochtend  naar Londen met het vliegtuig en daarna Hart van Nederland inspreken. Na 10 jaar werd hij de stem van SBS 6.

Ook sprak hij programma’s in voor Veronica en RTL. Hij spreekt momenteel onder andere het programma ‘Voor de Rechter’ in bij RTL5. Ook was hij jarenlang de vaste stem van De Telegraaf. Tevens werkt hij veelvuldig voor  GOfun , onderdeel van Corendon. Momenteel begeleidt Michiel, naast zijn eigen voice-over werk, veel bekende stemmen, journalisten en presentatoren bij het uitoefenen van hun beroep.

Tevens kan Voxcast in zijn professionele studio alles mixen voor radio, tv en internet.  Zo kan je voor je hele productie bij ons terecht!

Een paar recentere voorbeelden van Michiel:

Hier vind je nog meer…

 
Boek hier