Joey Hereman

Joey is vader van drie kinderen; Nova, Juul en Nuna. Hij is getrouwd met zijn grote liefde Rosa in het romantische Toscane in het huis van z’n schoonouders.

Het liefst staat hij in de keuken om te koken en te bakken, ook gaat hij vaak uit eten, borrelen, sporten, wakeboarden en varen met zijn sloep op de Friese Meren.

Al meer dan 15 jaar spreekt hij verschillende producties in. Van radio- en tv commercials tot programma’s, online video’s en als stemacteur is hij in verschillende animaties en tekenfilms te horen. Zijn achtergrond is radio. Hij begon zijn carrière bij 3FM om uiteindelijk bij 538 en daarna Qmusic terecht te komen.

Inspreken is niet alleen zijn werk maar na al die jaren nog steeds zijn grootste passie en hij wordt steeds meer gevraagd. Zo is hij de vaste stem van Ziggo. Hij vindt het een eer om met zijn stem jouw productie af te maken.

Joey is net als als de meeste stemmen op de site exclusief te boeken bij Voxcast, n het bezit van een professionele thuisstudio.

 Algemene Stemdemo 2023
 Corporate 2023
 
Boek hier

Andere voices:

Bastiaan Ragas

Bastiaan is dankzij Voxcast uitgegroeid tot een allround voice-over.

Robert Gruben

Een stem die inslaat als een bom! Zoals bij expeditie Robinson. Robert vergaart steeds meer opdrachten!

Arnold Gelderman

Hij wordt ook wel de stem van God genoemd. En misschien is hij dat ook wel. Luister naar de gouden stem van Arnold Gelderman! Exclusief bij voxcast

Wouter van der Goes

Wouter is een gedreven voice-over van Voxcast, Hij is in het bezit van een van de professioneelste studio's in het land en is zeer flexibel.