Joey Hereman

Joey is vader van drie kinderen; Nova, Juul en Nuna. Hij is getrouwd met zijn grote liefde Rosa in het romantische Toscane in het huis van z’n schoonouders.

Het liefst staat hij in de keuken om te koken en te bakken, ook gaat hij vaak uit eten, borrelen, sporten, wakeboarden en varen met zijn sloep op de Friese Meren.

Al meer dan 15 jaar spreekt hij verschillende producties in. Van radio- en tv commercials tot programma’s, online video’s en als stemacteur is hij in verschillende animaties en tekenfilms te horen. Zijn achtergrond is radio. Hij begon zijn carrière bij 3FM om uiteindelijk bij 538 en daarna Qmusic terecht te komen.

Inspreken is niet alleen zijn werk maar na al die jaren nog steeds zijn grootste passie en hij wordt steeds meer gevraagd. Zo is hij de vaste stem van Ziggo. Hij vindt het een eer om met zijn stem jouw productie af te maken.

Joey is net als als de meeste stemmen op de site exclusief te boeken bij Voxcast, n het bezit van een professionele thuisstudio.

Luister hier naar enige voorbeelden van Joey's talent.

 
Boek hier

Andere voices:

Hanna_Verboom

Hanna Verboom

Hanna Verboom is een bekende actrice die met haar betoverende stem rust brengt in al je producties.

Daniël Boissevain

Daniël heeft een zwoele stem die je rust geeft.

Julika Marijn

Julika’s is een allround stem met heel verschillende kleuren. Altijd met een sprankel! Levert snel vanuit haar eigen studio.

Wouter van der Goes

Wouter is een gedreven voice-over van Voxcast, Hij is in het bezit van een van de professioneelste studio's in het land en is zeer flexibel.