Joey Hereman

Joey is vader van drie kinderen; Nova, Juul en Nuna. Hij is getrouwd met zijn grote liefde Rosa in het romantische Toscane in het huis van z’n schoonouders.

Het liefst staat hij in de keuken om te koken en te bakken, ook gaat hij vaak uit eten, borrelen, sporten, wakeboarden en varen met zijn sloep op de Friese Meren.

Al meer dan 15 jaar spreekt hij verschillende producties in. Van radio- en tv commercials tot programma’s, online video’s en als stemacteur is hij in verschillende animaties en tekenfilms te horen. Zijn achtergrond is radio. Hij begon zijn carrière bij 3FM om uiteindelijk bij 538 en daarna Qmusic terecht te komen. Nu zit hij 4 keer per week op JOE! tussen 16.00 en 19.00 uur.

Inspreken is niet alleen zijn werk maar na al die jaren nog steeds zijn grootste passie en hij wordt steeds meer gevraagd. Zo is hij de vaste stem van Ziggo. Hij vindt het een eer om met zijn stem jouw productie af te maken.

Joey is net als als de meeste stemmen op de site exclusief te boeken bij Voxcast, n het bezit van een professionele thuisstudio.

 Algemene Stemdemo 2023
 Corporate 2023
 
Boek hier

Andere voices:

Birgit Schuurman

Birgit is met haar stem één van de meest veelzijdige stemmen van Voxcast.

Kenan Raven

Kenan is een van de meest allround stemmen die we exclusief in huis hebben voor je!

Anne Rance

Anne Rance is half Kiwi en dus 2 talig. Luister naar haar overweldigende demo!

Merel van de Pol

Een nieuw talent. Exclusief te boeken bij Voxcast Voice Agency. Uiteraard heeft zij de beschikking over een eigen studio!