Joey Hereman

Joey is vader van drie kinderen; Nova, Juul en Nuna. Hij is getrouwd met zijn grote liefde Rosa in het romantische Toscane in het huis van z’n schoonouders.

Het liefst staat hij in de keuken om te koken en te bakken, ook gaat hij vaak uit eten, borrelen, sporten, wakeboarden en varen met zijn sloep op de Friese Meren.

Al meer dan 15 jaar spreekt hij verschillende producties in. Van radio- en tv commercials tot programma’s, online video’s en als stemacteur is hij in verschillende animaties en tekenfilms te horen. Zijn achtergrond is radio. Hij begon zijn carrière bij 3FM om uiteindelijk bij 538 en daarna Qmusic terecht te komen. Nu zit hij 4 keer per week op JOE! tussen 16.00 en 19.00 uur.

Inspreken is niet alleen zijn werk maar na al die jaren nog steeds zijn grootste passie en hij wordt steeds meer gevraagd. Zo is hij de vaste stem van Ziggo. Hij vindt het een eer om met zijn stem jouw productie af te maken.

Joey is net als als de meeste stemmen op de site exclusief te boeken bij Voxcast, n het bezit van een professionele thuisstudio.

 Algemene Stemdemo 2023
 Corporate 2023
 
Boek hier

Andere voices:

Hiske Eriks

Hiske is een natuurtalent. In het bezit van een eigen studio.

Silvan Stoet

Just Listen to the man!

Jord Knotter

Jord is acteur, heeft een frisse neutrale stem en is multi inzetbaar!

Laura Osinga

Alles wat Laura aanraakt, verandert in goud..