Manuel Venderbos

Manuel Venderbos is TV-presentator, programmamaker en parttime audionerd. Momenteel is hij te zien als één van de vaste gezichten van Shownieuws bij SBS6. 

Je kunt hem ook kennen van het populair-wetenschappelijke Galileo (RTL5), waar hij de meest gekke experimenten deed. Hij liet zich voor de wetenschap knock-out slaan, at 30 dagen lang 1kg suiker per dag om te kijken wat dat met je lichaam doet en hij liet zich opereren zonder verdoving, om de werking van acupunctuur aan te tonen (spoiler: dat werkt niet!). 

Hij is als nieuws-anchor een van de gezichten van de dagelijkse Nieuws-Updates van het Algemeen Dagblad. En hij maakt meerdere podcasts. O.a. ‘De AD Media Podcast’ met de gevreesde Angela de Jong. En ‘De Veertigers’, want het leven begint tenslotte als je 40 bent! Met RTL Boulevards entertainment-deskundige Eric de Munck maakt hij voor het platform van ‘Ouders van Nu’ een podcast over het vaderschap ‘Dad or Alive?!’ met bekende vaders. 

Het best bewaarde geheim is misschien wel dat Manuel begin deze eeuw ruim 5 jaar lang DJ is geweest bij (toen nog) ’s lands grootste popzender radio 3FM met een eigen programma op de zondagavond.

Daarnaast is hij een ervaren voice-over van diverse TV-programma’s en commercials. 

PS: Manuel heeft ook hobby’s: hij speelt fanatiek zaalvoetbal in een bierteam en hij drumt in een coverbandje.(foto: Hylke Greidanus) 

Luister hier naar enige voorbeelden van Manuel's talent.

 
Boek hier

Andere voices:

John S Wood

John, de Engelse stem van Voxcast. Delivers faster than a bullet! He aims to please he says ;-)

Joost Griffioen

Joost is de bekende stem van Comedy Central. Als je die niet herkent?

Marlayne Sahupala

Marlayne is momenteel het vlammende geluid van SBS! Exclusief te boeken bij Voxcast

Merel van de Pol

Een nieuw talent. Exclusief te boeken bij Voxcast.nl stemmenbureau. Uiteraard heeft zij de beschikking over een eigen studio!