Manuel Venderbos

TV-Presentator

Manuel Venderbos is al meer dan 20 jaar actief als presentator op de nationale TV. Momenteel is hij één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6. Voorheen was hij 3 jaar lang dagelijks te zien bij RTL5 met het populair-wetenschappelijke experimenten voor het programma Galileo. Hij liet zich o.a. knock-out slaan voor de wetenschap en at een maand lang een kilo suiker per dag om te kijken wat dat met je lichaam doet. Verder gluurde hij voor LINDA.TV quasi-brutaal in damestassen om de psyche van de vrouw te doorgronden (spoiler: mislukt). Voordat Manuel zijn eigen tv-productiebedrijf ‘NaarDeMaan’ opricht, werkt hij 15 jaar bij de NPO als allround presentator en programmamaker.

 

Audio-nerd

Manuel maakt op dit moment maar liefst 3 succesvolle podcasts: de AD Media Podcast met de meest gevreesde TV-columniste van Nederland: Angela de Jong. Daarnaast maakt hij ‘De Veertigers’, want het leven begint bij 40, zeggen ze, maar wat begint er dan eigenlijk? En last but not least: ‘Dad or Alive’ in gesprek met bekende vaders over de zwarte kanten van het vaderschap, want dat is natuurlijk fantastisch, maar niet iedere dag. Het best bewaarde geheim is misschien wel dat Manuel begin deze eeuw ruim 5 jaar lang DJ is geweest bij (toen nog) ’s lands grootste popzender, radio 3FM, met een eigen programma op de zondagavond. Momneteel is hij één van de vaste presentatoren van shownieuws bij sbs6.

 

Trivia

Manuel doet aan zaalvoetbal en snowboarden, heeft hooikoorts, een dochter, een zoon en een voorliefde voor Kijkduin. Hij is een sucker voor katjesdrop en heeft een fascinatie voor mensen die buiten de lijntjes kleuren.

 

Manuel is een ervaren voice-over van diverse TV-programma’s en commercials en alleen bij ons te boeken!

Luister hier naar zijn demo’s

 

 

 

 Manuel Venderbos Demo Voxcast
 Manuel Venderbos Corporate Demo Voxcast
 
Boek hier

Andere voices:

Laura Osinga

Het motto van Laura is: Alles wat Laura aanraak, verandert in goud..
Maureen is niet alleen een ervaren top stem.En ze brengt een lach op ieders gezicht

Maureen Du Toit

Als presentatrice heeft ze ruime ervaring las voice-over. Ze is ook te boeken voor klussen in beeld

Kenan Raven

Kenan is een van de meest allround stemmen die we exclusief in huis hebben voor je!

Anne Rance

Anne Rance is half Kiwi en dus 2 talig. Luister naar haar overweldigende demo!