Suus Molenaar

Mijn naam is Suus Molenaar 19 jaar geboren in Zandvoort. Vanaf mijn 6e tot mijn 17e heb ik op verschillende musical scholen gezeten, waaronder het NJMT, waar ik heb meegedaan aan de landelijke tourmusical “Kruistocht in Spijkerbroek”. Daarnaast heb ik in 6 korte films gespeeld en in 4 reclames. Ook heb ik een hoofdrol in de Pathé bioscoopfilm “Mijn ouders wonen op Jupiter” gespeeld. Ten slotte heb ik in de ZAPP serie “Verborgen verhalen” de rol van Bowie gespeeld. Sind dit jaar ben ik afgestudeerd aan de Filmacteur opleiding in Amsterdam. Op school heb ik een 10 weelde voice-over gevolgd. Ook ben ik te horen als voice-over in de America’s funniest home video’s serie op Disney+ en heb ik alle kleine rollen ingesproken in de Disneyplus serie “The mysterious benedict society”. Nu ben ik te boeken bij Voxcast.

 Suus Molenaar Demo Voxcast Voi
 
Boek hier

Andere voices:

Timon Jacobs

Timon is een ervaren voice-over. Onder andere bekend van Cool Best. We keep it Cool. You get the best!

Janna Fassaert

Janna wekt met haar stem vertrouwen en brengt rust...

Bas Van Teylingen

Bas van Teylingen is de voice-over van starchannel.nl (Placed by Voxcast) en maakt ook nog zijn radioprogramma op radio Veronica in het weekend.

Arnold Gelderman

Hij wordt ook wel de stem van God genoemd. En misschien is hij dat ook wel. Luister naar de gouden stem van Arnold Gelderman! Exclusief bij voxcast