Remco Veldhuis

Remco begon op jonge leeftijd bij een grote TV producent als formatontwikkelaar en groeide daar in korte tijd uit tot Creative Director. Met een kleine omweg in de reclamewereld als creatief strateeg bij FHV/BBDO ontwikkelde hij echter zich meer en meer als cabaretier. In 2003 scoorde hij zo met duo-partner Richard Kemper een mega hit met het inmiddels tot een Nederlandstalige klassieker uitgegroeide Ik Wou Dat Ik Jou Was. Het bracht hem niet alleen een eindeloze reeks optredens van de Kuip tot het Museumplein maar ook een definitieve carrière switch! Want in 2004 zette Remco definitief de stap naar het theater. En met succes. Bijna 20 jaar toert hij inmiddels met kompaan Kemper (en af en toe solo) langs uitverkochte zalen. Van Pepijn tot Carré, van Delfzijl tot Terneuzen. Veldhuis & Kemper zijn inmiddels een vaste waarde in heel wat theaters.

Daarnaast in Remco ook een gevierd voice-over en stem-acteur. Grote merken en vaste opdrachtgevers als Hans Anders, de Bijenkorf, Tele2, NS, De Telegraaf en verschillende merken van Unilever, maar ook diverse rollen in grote animatiefilms als Brother Bear 1&2, Kuifje en Monster University staan inmiddels op z’n naam!

Imitaties zijn z’n andere specialiteit.

Daarom is Voxcast blij Remco te mogen vertegenwoordigen als stem.

Luister hier naar enige voorbeelden van Remco’s talent.

Luister hier naar enige voorbeelden van Remco's talent.

 
Boek hier

Andere voices:

Kenan Raven

Kenan is een van de meest allround stemmen die we exclusief in huis hebben voor je!

Mark Labrand

Mark is met zijn geweldige stemgeluid niet meer weg te denken uit de Nederlandse ether.

Jeroen Nieuwenhuize

DE trailervoice van deze site!

Merel van de Pol

Een nieuw talent. Exclusief te boeken bij Voxcast.nl stemmenbureau. Uiteraard heeft zij de beschikking over een eigen studio!