Michiel Koudstaal

Begonnen bij de lokale omroep op zijn 13e, kwam hij op 14 jarige leeftijd bij Veronica terecht. Michiel Koudstaal heeft de afgelopen 30 jaar als voice-over al duizenden commercials, programma’s, bedrijfsfilms, e-learning modules en promo’s van zijn stem voorzien. Hij is jarenlang onder andere werkzaam als voice-coach, stemadviseur en voice-over bij verschillende landelijke zenders. Zo was hij de eerste 10 jaar de stem van Hart van Nederland en de promostem van SBS6 en NBC Superchannel in Londen. Tevens was hij jarenlang de stem van de Telegraaf. Ook sprak hij programma’s in voor Veronica en Net5. Hij spreekt onder andere het programma ‘Voor de Rechter’, ‘in bij RTL5. Hij werkt grotendeels vanuit zijn eigen professionele studio, maar komt ook graag op locatie. Momenteel begeleidt Michiel, naast zijn eigen voice-over werk, veel bekende stemmen, journalisten en presentatoren bij het uitoefenen van hun beroep.

Tevens kan Michiel in zijn studio alles afmixen voor radio, tv en internet.  Zo kan je voor je hele productie bij ons terecht!

 Michiel Koudstaal Allround demo
 Billy Ellliot Commercial
 Michiel Koudstaal Corporate Demo Voxcast_voice agency
 
Boek hier

Andere voices:

Bastiaan Ragas

Bastiaan is dankzij Voxcast uitgegroeid tot een allround voice-over.

Janna Fassaert

Janna wekt met haar stem vertrouwen en brengt rust...

Hiske Eriks

Hiske is een natuurtalent. In het bezit van een eigen studio.

Maaike Snoeijer

Maaike zit van het begin bij Voxcast en heeft al duizenden opdrachten voor ons gedaan. Zij is natuurlijk in het bezit van een eigen studio en levert snel!