Julika Marijn

JULIKA STAAT OPEN VOOE ALES EN HET MOOIE IS ZE KAN OOK ALLES!

Julika Marijn is veelzijdig. Een vriendin bedacht daarom de naam ‘stemgever’ voor haar. Als zeer ervaren stemactrice is ze regelmatig te horen op radio en televisie in commercials. Ze is de vaste stem van grote merken zoals C&A, Mitsubishi, Parship, Always en Oral B. Ze spreekt bedrijfsfilms in en soms luisterboeken en tekenfilms. Haar brede palet aan stemkleuren maakt haar stem multi-inzetbaar.

 

Julika studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en schrijft, speelt en produceert sinds 2003 haar eigen theaterproducties. Haar voorstellingen zijn meestal geïnspireerd op (historische) vrouwenlevens; vrouwen die hun eigen weg en stem zoeken. Als theatermaker gaf ze zo stem aan o.a Etty Hillesum, Lady Di en Helene Kröller-Müller. Momenteel werkt ze aan de voorstelling ‘In de schaduw van Rembrandt’. Daarnaast is Julika werkzaam als sprekerscoach en dagvoorzitter en schrijft ze regelmatig voor Happinez Magazine.

 

Julika beschikt over een professionele thuisstudio en kan daardoor snel schakelen.

 Julika Marijn 2022 Demo Voxcas
 
Boek hier

Andere voices:

Daniël Boissevain

Daniël heeft een zwoele stem die vertrouwen wekt.

Suus Molenaar

Een jonge frisse stem die niet mag ontbreken op de site! En in het bezit van haar eigen studio!

Wouter van der Goes

Wouter is een gedreven voice-over van Voxcast, Hij is in het bezit van een van de professioneelste studio's in het land en is zeer flexibel.En opname is altijd Gezellig!

Anne Rance

Anne Rance is half Kiwi en dus 2 talig. Luister naar haar overweldigende demo!