Julika Marijn

Julika Marijn is veelzijdig. Een vriendin bedacht daarom de naam ‘stemgever’ voor haar. Als zeer ervaren stemactrice is ze regelmatig te horen op radio en televisie in commercials. Ze is de vaste stem van grote merken zoals C&A, Mitsubishi, Parship, Always en Oral B. Ze spreekt bedrijfsfilms in en soms luisterboeken en tekenfilms. Haar brede palet aan stemkleuren maakt haar stem multi-inzetbaar.

 

Julika studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en schrijft, speelt en produceert sinds 2003 haar eigen theaterproducties. Haar voorstellingen zijn meestal geïnspireerd op (historische) vrouwenlevens; vrouwen die hun eigen weg en stem zoeken. Als theatermaker gaf ze zo stem aan o.a Etty Hillesum, Lady Di en Helene Kröller-Müller. Momenteel werkt ze aan de voorstelling ‘In de schaduw van Rembrandt’. Daarnaast is Julika werkzaam als sprekerscoach en dagvoorzitter en schrijft ze regelmatig voor Happinez Magazine.

 

Julika beschikt over een professionele thuisstudio en kan daardoor snel schakelen.

 Julika Marijn 2022 Demo Voxcas
 Julika Marijn 2022 Corporate
 
Boek hier

Andere voices:

John S Wood

John, de Engelse stem van Voxcast. Delivers faster than a bullet! He aims to please he says ;-)

Robert Gruben

Een stem die inslaat als een bom! Zoals bij expeditie Robinson. Robert vergaart steeds meer opdrachten!

Maaike Snoeijer

Maaike zit van het begin bij Voxcast en heeft al duizenden opdrachten voor ons gedaan. Zij is en het bezit van een eigen studio en levert snel!

Maureen Du Toit

Als presentatrice heeft ze ruime ervaring las voice-over. Ze is ook te boeken voor klussen in beeld