Julika Marijn

JULIKA STAAT OPEN VOOE ALES EN HET MOOIE IS ZE KAN OOK ALLES!

Julika Marijn is veelzijdig. Een vriendin bedacht daarom de naam ‘stemgever’ voor haar. Als zeer ervaren stemactrice is ze regelmatig te horen op radio en televisie in commercials. Ze is de vaste stem van grote merken zoals C&A, Mitsubishi, Parship, Always en Oral B. Ze spreekt bedrijfsfilms in en soms luisterboeken en tekenfilms. Haar brede palet aan stemkleuren maakt haar stem multi-inzetbaar.

 

Julika studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en schrijft, speelt en produceert sinds 2003 haar eigen theaterproducties. Haar voorstellingen zijn meestal geïnspireerd op (historische) vrouwenlevens; vrouwen die hun eigen weg en stem zoeken. Als theatermaker gaf ze zo stem aan o.a Etty Hillesum, Lady Di en Helene Kröller-Müller. Momenteel werkt ze aan de voorstelling ‘In de schaduw van Rembrandt’. Daarnaast is Julika werkzaam als sprekerscoach en dagvoorzitter en schrijft ze regelmatig voor Happinez Magazine.

 

Julika beschikt over een professionele thuisstudio en kan daardoor snel schakelen.

 Julika Marijn 2022 Demo Voxcas
 
Boek hier

Andere voices:

Maaike Snoeijer

Maaike zit van het begin bij Voxcast en heeft al enorm veel opdrachten voor ons gedaan. Zij is natuurlijk in het bezit van een eigen studio en levert snel!

Suus Molenaar

Een jonge frisse stem die niet mag ontbreken op de site! En in het bezit van haar eigen studio!
Maureen is niet alleen een ervaren top stem.En ze brengt een lach op ieders gezicht

Maureen Du Toit

Als presentatrice heeft ze ruime ervaring las voice-over. Ze is ook te boeken voor klussen in beeld

Daniël Boissevain

Daniël heeft een zwoele stem die vertrouwen wekt.