Janna Fassaert

Janna Fassaert werkt in alles wat  ze doet graag met haar stem .

Janna is geboren in Naarden en opgegroeid in Pretoria, Zuid Afrika. Op haar 14e stond zij voor het eerst op het toneel en is, na de toneelacademie Maastricht, bekend geworden via diverse Nederlandse televisieseries, films en theatervoorstellingen. Haar internationale carrière ontwikkelde zich door in Los Angeles, Hollywood, waar zij een onder andere een  rol kreeg in de serie CSI en internationaal doorbrak naast onder andere Vince Vaughn, met de bekende comedy Couples Retreat. Ook speelde zij als comedy actrice naast Illeana Douglas en Justine Bateman in Finding North.

Een aantal jaar geleden rondde zij in Zuid Afrika haar opleiding tot yoga instructrice af en geeft zij in die hoedanigheid (privé)les, ook op haar eigen yoga & lifestyle school JYL (jannayogalife) in Muiden. Neem gerust een kijkje op haar website jannayoga.com en zet haar stem graag in via het coachen en lesgeven en samen een git-plan voor je samen te stellen.

Janna is tevens een ervaren spreker en presentatrice en word geroemd om haar zeer aangename stem en voorkomen. Zij was de stem en het gezicht van vele UPC campagnes en voor klanten als NS International, de Rabobank, de ING, Masterpeace, Philips en Airforce. Momenteel is ze ook vol overgave bezig met het uitbouwen van haar carrière als stemactrice. Luister hier naar haar veelbelovende demo. Exclusief te boeken bij Voxcast.

 

 Janna Demo Voxcast
 Janna Demo Coroprate
 
Boek hier

Andere voices:

Arnold Gelderman

Hij wordt ook wel de stem van God genoemd. En misschien is hij dat ook wel. Luister naar de gouden stem van Arnold Gelderman! Exclusief bij voxcast

Suus Molenaar

Een jonge frisse stem die niet mag ontbreken op de site! En in het bezit van haar eigen studio!

Bas van Teylingen

Bas van Teylingen is al jaren de station voice van Star Channel, voorheen FOX (Placed by Voxcast)

Jord Knotter

Jord is acteur, heeft een frisse neutrale stem en is multi inzetbaar!