Janna Fassaert

Janna Fassaert werkt in alles wat  ze doet graag met haar stem .

Janna is geboren in Naarden en opgegroeid in Pretoria, Zuid Afrika. Op haar 14e stond zij voor het eerst op het toneel en is, na de toneelacademie Maastricht, bekend geworden via diverse Nederlandse televisieseries, films en theatervoorstellingen. Haar internationale carrière ontwikkelde zich door in Los Angeles, Hollywood, waar zij een onder andere een  rol kreeg in de serie CSI en internationaal doorbrak naast onder andere Vince Vaughn, met de bekende comedy Couples Retreat. Ook speelde zij als comedy actrice naast Illeana Douglas en Justine Bateman in Finding North.

Een aantal jaar geleden rondde zij in Zuid Afrika haar opleiding tot yoga instructrice af en geeft zij in die hoedanigheid (privé)les, ook op haar eigen yoga & lifestyle school JYL (jannayogalife) in Muiden. Neem gerust een kijkje op haar website jannayoga.com en zet haar stem graag in via het coachen en lesgeven en samen een git-plan voor je samen te stellen.

Janna is tevens een ervaren spreker en presentatrice en word geroemd om haar zeer aangename stem en voorkomen. Zij was de stem en het gezicht van vele UPC campagnes en voor klanten als NS International, de Rabobank, de ING, Masterpeace, Philips en Airforce. Momenteel is ze ook vol overgave bezig met het uitbouwen van haar carrière als stemactrice. Luister hier naar haar veelbelovende demo. Exclusief te boeken bij Voxcast.

 

 Janna Demo Voxcast
 Janna Demo Coroprate
 
Boek hier

Andere voices:

Roelof Hemmen

Roelof is een icoon. Wat hij zegt geloof je meteen! Roelof Hemmen is ook nog eens exclusief te boeken bij Voxcast.

Timon Jacobs

Timon is een ervaren voice-over. Onder andere bekend van Cool Best. We keep it Cool. You get the best!

Robert Gruben

Een stem die inslaat als een bom! Zoals bij expeditie Robinson. Robert vergaart steeds meer opdrachten!
Maureen is niet alleen een ervaren top stem.En ze brengt een lach op ieders gezicht

Maureen Du Toit

Als presentatrice heeft ze ruime ervaring las voice-over. Ze is ook te boeken voor klussen in beeld