Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is een verhalenverteller.

Of ze nou acteert, zingt, boeken, tekenfilms, voice-overs of commercials inspreekt. Ze vertelt altijd een verhaal.

Energiek, wervend, vrolijk of verleidelijk, informatief, vriendelijk, geloofwaardig  en geruststellend; Met haar veelzijdige stem kan je echt alle kanten op.

Birgit brak ruim 20 jaar geleden door als zangeres en actrice en speelde in talloze films, series en theaterproducties waaronder Floris, Meisje van Plezier, Black Out, Gevangenismonologen, 50 tinten…de parodie, Sexual Perversity en Rokjesdag.

Ook won ze een Musical Award voor “Beste vrouwelijke hoofdrol” in The Last 5 Years en kreeg een Rembrandt Nominatie voor haar hoofdrol in de film “Pijnstillers”

Na haar eigen liedjesprogramma “Het Grote Verlangen” is Birgit momenteel weer druk aan t schrijven voor haar volgende tour in 2024.

Veel kinderen groeiden de laatste jaren op met Birgit haar stemgeluid. Ze is namelijk te horen in vele tekenfilms zoals Spongebob The movie, IceAge, Sing 1 & 2 en Trolls Wereldtour.

Birgit is een zeer ervaren commercial stem-acteur met opdrachtgevers als Coca- Cola, Durex, Auping, Mentos, Lexa, Hans Anders en Douglas. En ze is de nieuwe stem van Hans Anders!

Ze zou ook graag jullie verhaal een stem geven! Beluister hier haar actuele demo’s..

Exclusief te boeken bij Voxcast Stemmenbureau.

 Birgit Schuurman Voxcast
 
Boek hier

Andere voices:

Arnold Gelderman

Hij wordt ook wel de stem van God genoemd. En misschien is hij dat ook wel. Luister naar de gouden stem van Arnold Gelderman! Exclusief bij voxcast

Timon Jacobs

Timon is een ervaren voice-over. Onder andere bekend van Cool Best. We keep it Cool. You get the best!

Anne Rance

Anne Rance is half Kiwi en dus 2 talig. Luister naar haar overweldigende demo!

Janna Fassaert

Janna wekt met haar stem vertrouwen en brengt rust...