Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is een verhalenverteller.

Of ze nou acteert, zingt, boeken, tekenfilms, voice-overs of commercials inspreekt. Ze vertelt altijd een verhaal.

Energiek, wervend, vrolijk of verleidelijk, informatief, vriendelijk, geloofwaardig  en geruststellend; Met haar veelzijdige stem kan je echt alle kanten op.

Birgit brak ruim 20 jaar geleden door als zangeres en actrice en speelde in talloze films, series en theaterproducties waaronder Floris, Meisje van Plezier, Black Out, Gevangenismonologen, 50 tinten…de parodie, Sexual Perversity en Rokjesdag.

Ook won ze een Musical Award voor “Beste vrouwelijke hoofdrol” in The Last 5 Years en kreeg een Rembrandt Nominatie voor haar hoofdrol in de film “Pijnstillers”

Na haar eigen liedjesprogramma “Het Grote Verlangen” is Birgit momenteel weer druk aan t schrijven voor haar volgende tour in 2024. Las je haar in het echt wilt bewonderen klik je hier op agenda.

Veel kinderen groeiden de laatste jaren op met Birgit haar stemgeluid. Ze is namelijk te horen in vele tekenfilms zoals Spongebob The movie, IceAge, Sing 1 & 2 en Trolls Wereldtour.

Birgit is een zeer ervaren commercial stem-acteur met opdrachtgevers als Coca- Cola, Durex, Auping, Mentos, Lexa, Hans Anders en Douglas. En ze is de nieuwe vaste stem van Hans Anders!

Ze zou ook graag jullie verhaal een stem geven! Beluister hier haar actuele demo’s..

Exclusief te boeken bij Voxcast Stemmenbureau.

 Birgit Schuurman Voxcast
 
Boek hier

Andere voices:

Hiske Eriks

Hiske is een natuurtalent. In het bezit van een eigen studio.

Kenan Raven

Kenan is een van de meest allround stemmen die we exclusief in huis hebben voor je!

Manuel Venderbos

Manuel is momenteel een bekende presentator van Shownieuws!

Michiel Koudstaal

Als je zijn stem hoort, herken je hem meteen!