Voxcast

Bobbie Koek

Bobbie Koek

Acteur Enthousiast Gevarieerd Veelzijdig Vriendelijk

Meer informatie

Opgroeiend in het theatercircuit, haar vader is theatermaker Paul Koek, heeft Bobbie na haar middelbare school altijd gewerkt als actrice in theatervoorstellingen, in films en in series. Onder andere in de One Night Stand film ‘Au Cigogne!’ onder regie van Margien Rogaar. Ze speelde zes jaar lang één van de vaste rollen in de serie Kinderen Geen Bezwaar van de VARA.

Ze besloot in 2010 te stoppen met de serie, omdat ze zich verder wilde ontwikkelen als maker. Ze volgde de oriëntatie cursus bij Open Studio en werd vervolgens aangenomen aan de Nederlandse Filmacademie, aan de richting regie fictie. Nog altijd heeft Bobbie een speciale bewondering voor acteurs, om die reden heeft ze zich tijdens de opleiding dan ook vooral gespitst op spelregie. Na haar opleiding ontwikkelde Bobbie een film i.s.m. Hans de Wolf van Keyfilm, 100% Halal en Franky Ribbens. Daarnaast was zij werkzaam als actrice en regieassistente bij Mijke de Jong en als assistent casting director bij Oi Mundo Casting. In september 2016 maakte zij een korte film, welke gesubsidieerd werd door het Filmfonds, in samenwerking met Hans de Wolf van Keyfilm.

Bobbie houdt van Amsterdam en al de leuke die daar te doen zijn. Maar ze houdt ook van reizen en gaat dan graag naar L.A., Mexico, Azie of Suriname.

Al tijdens haar acteercarriere kreeg Bobbie vaak opmerkingen over haar opvallende stem. Na een aantal jaren zangles en een aantal stemopdrachten, zet Bobbie nu serieuze stappen als stemactrice.

Luister hier naar de spontane demo van Bobbie, speciaal gemaakt voor jou!

Demo


Luister ook naar