Voxcast

Rozanne de Bont

Rozanne de Bont

Acteur Ervaren Geloofwaardig

Meer informatie

Rozanne de Bont studeerde in 2015 af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Rozanne werd zowel aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie als op de Toneelschool Arnhem. Nadat zij het eerste jaar in Amsterdam had doorlopen besloot zij de overstap te maken naar de Toneelschool Arnhem.

Binnen haar opleiding was ze drie keer te zien in producties van Toneelgroep Oostpool, in You Can Yump geregisseerd door Suzan Boogaerdt en Bianca van der Schoot, in de locatievoorstelling Post Mortem onder regie van Joeri Vos en in de grote zaal voorstelling Beschuit Met Muisjes onder van regie Joeri Vos.

Voor haar afstuderen ontwierp Rozanne ontwierp een onderzoek waarin ze één filmscène door drie regisseurs liet regisseren. Bobby Koek, Nanouk Leopold, Remy van Heugten werkte hieraan mee.

Na haar afstuderen was ze o.a. te zien in Richard III bij Toneelgroep Oostpool, waarin ze onder regie van Joeri Vos de rol van Lady Anne speelde.

Rozanne speelde in de korte films The Long Reach Of Shadow (officiële selectie Film Festival 2016) Vier Ogen (officiële selectie Film Festival 2008) en gastrollen in o.a. Dokter Tinus, Goede Tijden Slechte Tijden en Flikken Rotterdam. In 2016 vertolkte ze de rol van Lieke in de serie Vlucht HS13 op NPO3. In 2017 was ze te zien in Spangas en Flikken Rotterdam.

Tevens is Rozanne een ervaren stemacteur. Beluister hier haar demo!

Demo


Luister ook naar