Voxcast

Patricia Wessels

Patricia Wessels

Betrouwbaar Fris Geloofwaardig

Meer informatie

Journalist en schrijfster Patricia Wessels is een 'allrounder'. Zowel qua belangstelling en vaardigheden, als qua stemmogelijkheden.

Ooit begon ze op de pantomime-opleiding van Rob van Reijn en speelde twee jaar mee met zijn gezelschap. De liefde voor theater bleef. Ook na haar studie journalistiek acteerde, zong en danste ze nog in vele (muziek)theaterproducties.

Op de school voor journalistiek zeiden docenten al dat ze “een goede radiostem” had.

Toch ging ze de tijdschriftjournalistiek in en maakte reisreportages in allerlei uithoeken van de wereld. Nu eens ging ze met Innu-indianen op kariboejacht in het hoge noorden van Canada, dan weer woonde ze een maand bij Hongaarse zigeuners, ofinterviewde jongeren in Japan.

Na vele jaren de verhalen van anderen te hebben verwoord, wilde ze haar eigen stem laten horen. Dat deed ze letterlijk en figuurlijk. Ze schreef het autobiografische boek 'De wensdagen' (uitgever Luitingh Sijthoff) en sprak voor de audioversie zelf het voorwoord in. Een nieuwe passie werd geboren: stemacteren. Daarin komen beide richtingen samen.

Als schrijver ontwikkelde Patricia een zeer goed taalgevoel, acteren bracht haar een goed inlevingsvermogen voor de juiste tone of voice.

Waar Patricia ook blij van wordt? Een duinrit te paard, skydiven, flamenco dansen of de Argentijnse tango.

Luister naar het diverse geluid van haar veelzijdige stemdemo. Exclusief te boeken bij Voxcast

Demo


Luister ook naar