Bas Van Teylingen

Bas van Teylingen is voice-over en multidisciplinair creatief. Al jaren te horen als voice over voor televisieprogramma’s, als zenderstem van Fox, voor radio- en tv commercials en stem van diverse succesvolle YouTube series van o.a. STUK TV. Hij is sinds zijn 14e werkzaam als voice over en stemacteur.

Hij werkt al meer dan 25 jaar zeer actief in de media voor radio, tv en de online wereld. Van regie voor succesvolle televisieprogramma’s, als creatief directeur van een landelijk radiostation (​Yorin FM​) tot het opzetten van landelijke (online) tv zenders (​TV 538​ en ​#FIRST​) waar hij Channel Manager was en het regisseren en co-produceren van twee Gouden bioscoopfilms (​De Film van Dylan Haegens​ en ​Project Gio​).

Bas is ooit begonnen als producer/sidekick bij Radio 538 (Wessel van Diepen, Michael Pilarczyk, Erik de Zwart en Rick van Velthuijsen). Daarna was hij werkzaam bij Yorin FM als creatief en deed daar ook de ochtendshow als redacteur en co-host samen met Edwin Ouwehand en had zijn eigen programma op zaterdagavond met de naam Bad Boyz. In de jaren hierna maakt hij radio op KX Radio, Amsterdam FM, Wild FM, NPO 3FM KX, Antenne Domstad en JINX. Sinds 2021 is hij elke zondagavond te horen op Radio Veronica van 21.00-00.00 uur met het radioprogramma: Ik Vraag Dit Voor Een Vriend.

Sinds 2020 maakt hij ook de succesvolle podcast IN VORM. Over radiovormgeving. Hij praat met (landelijke) radio dj’s / vormgevers over het radiolandschap in Nederland door de jaren heen.

 

Luister hier naar enige voorbeelden van Bas's talent.

 
Boek hier

Andere voices:

Suus Molenaar

Een jonge frisse stem die niet mag ontbreken op de site! En in het bezit van haar eigen studio!

Wouter van der Goes

Wouter is de meest gedreven voice over van Voxcast, Hij is in het bezit van een van de professioneelste studio's in het land en is zeer flexibel.

John S Wood

John, de Engelse stem van Voxcast. Delivers faster than a bullet! He aims to please he says ;-)

Lottie Hellingman

Lottie is zo'n prettige stem. Luister hier naar haar demo.