Bas van Teylingen

Bas van Teylingen is voice-over en multidisciplinair creatief. Al jaren te horen als voice over voor televisieprogramma’s, als zenderstem van Star Channel, voor radio- en tv commercials en stem van diverse succesvolle YouTube series van o.a. STUK TV. Hij is sinds zijn 14e werkzaam als voice over en stemacteur.

Hij werkt al meer dan 25 jaar zeer actief in de media voor radio, tv en de online wereld. Van regie voor succesvolle televisieprogramma’s, als creatief directeur van een landelijk radiostation (​Yorin FM​) tot het opzetten van landelijke (online) tv zenders (​TV 538​ en ​#FIRST​) waar hij Channel Manager was en het regisseren en co-produceren van twee Gouden bioscoopfilms (​De Film van Dylan Haegens​ en ​Project Gio​).

Bas is ooit begonnen als producer/sidekick bij Radio 538 (Wessel van Diepen, Michael Pilarczyk, Erik de Zwart en Rick van Velthuijsen). Daarna was hij werkzaam bij Yorin FM als creatief en deed daar ook de ochtendshow als redacteur en co-host samen met Edwin Ouwehand en had zijn eigen programma op zaterdagavond met de naam Bad Boyz. In de jaren hierna maakt hij radio op KX Radio, Amsterdam FM, Wild FM, NPO 3FM KX, Antenne Domstad en JINX.Sinds Tot eind 2023  presenteerde hij op Radio Veronica: Ik Vraag  Dit Voor Een Vriend.

Sinds 2020 maakt hij ook de succesvolle podcast IN VORM. Over radiovormgeving. Hij praat met (landelijke) radio dj’s / vormgevers over het radiolandschap in Nederland door de jaren heen.

Bas is ook voor Voxcast een aanwinst met zijn onuitputtelijke creativiteit en allround radiokennis…!

 Bas Demo Voxcast
 
Boek hier

Andere voices:

Michiel Koudstaal

Als je zijn stem hoort, herken je hem meteen!

Silvan Stoet

Just Listen to the man!

Joost Griffioen

Joost is de bekende stem van Comedy Central. Als je die niet herkent?

Merel van de Pol

Een nieuw talent. Exclusief te boeken bij Voxcast Voice Agency. Uiteraard heeft zij de beschikking over een eigen studio!