Bas Van Teylingen

Bas van Teylingen is voice-over en multidisciplinair creatief. Al jaren te horen als voice over voor televisieprogramma’s, als zenderstem van Fox, voor radio- en tv commercials en stem van diverse succesvolle YouTube series van o.a. STUK TV. Hij is sinds zijn 14e werkzaam als voice over en stemacteur.

Hij werkt al meer dan 25 jaar zeer actief in de media voor radio, tv en de online wereld. Van regie voor succesvolle televisieprogramma’s, als creatief directeur van een landelijk radiostation (​Yorin FM​) tot het opzetten van landelijke (online) tv zenders (​TV 538​ en ​#FIRST​) waar hij Channel Manager was en het regisseren en co-produceren van twee Gouden bioscoopfilms (​De Film van Dylan Haegens​ en ​Project Gio​).

Bas is ooit begonnen als producer/sidekick bij Radio 538 (Wessel van Diepen, Michael Pilarczyk, Erik de Zwart en Rick van Velthuijsen). Daarna was hij werkzaam bij Yorin FM als creatief en deed daar ook de ochtendshow als redacteur en co-host samen met Edwin Ouwehand en had zijn eigen programma op zaterdagavond met de naam Bad Boyz. In de jaren hierna maakt hij radio op KX Radio, Amsterdam FM, Wild FM, NPO 3FM KX, Antenne Domstad en JINX. Sinds 2021 is hij elke zondagavond te horen op Radio Veronica van 21.00-00.00 uur met het radioprogramma: Ik Vraag Dit Voor Een Vriend.

Sinds 2020 maakt hij ook de succesvolle podcast IN VORM. Over radiovormgeving. Hij praat met (landelijke) radio dj’s / vormgevers over het radiolandschap in Nederland door de jaren heen.

 

 Bas Demo Voxcast
 
Boek hier

Andere voices:

Roelof Hemmen

Roelof is een icoon. Wat hij zegt geloof je meteen! Roelof Hemmen is ook nog eens exclusief te boeken bij Voxcast.

Arnold Gelderman

Hij wordt ook wel de stem van God genoemd. En misschien is hij dat ook wel. Luister naar de gouden stem van Arnold Gelderman! Exclusief bij voxcast

Joost Griffioen

Joost is de bekende stem van Comedy Central. Als je die niet herkent?

Daniël Boissevain

Daniël heeft een zwoele stem die vertrouwen wekt.