Voxcast

Bas van Teylingen

Bas van Teylingen

Allround Ervaren Stoer

Meer informatie

Bas van Teylingen is voice-over en multidisciplinair creatief. Met de focus op (online) video content. Altijd in ontwikkeling en honger naar nieuwe platformen en technieken. Bas werkt zowel voor- als achter de schermen binnen nieuwe en oude media. Is regisseur van succesvolle online formats en bewezen televisieprogramma’s. Actief op zijn YouTubekanaal Jeukvogel (ruim 43.000 abonnees) en aanverwante social media platformen.

Oprichter van De Tube School, de eerste school in Nederland waar jonge mensen alle facetten van YouTube leren op een echte school.

Al jaren te horen als voice over voor televisieprogramma’s, als zenderstem van Fox, voor radio- en tv commercials, maar ook op Spotify en diverse formats op YouTube. Te zien, te horen en te lezen als (stand up) comedian. Bas denkt in oplossingen en geeft als spreker lezingen op scholen, congressen, opleidingen en andere workshops over toegepaste creativiteit, commercie, authenticiteit en ethiek binnen media. Gek op Star Wars, Super Mario, truffelmayonaise, filet Americain, zijn vrouw Fleur, zijn kinderen Lente, Tijger en Lou en zijn Bordercollie Lizzy.

Beluister hier zijn vlammende voice-over demo!

Demo


Luister ook naar